Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση είναι διαθέσιμη μόνο με την αποστολή με Speedex Courier. Στην αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,69 €.

2. Paypal: Πληρώνετε με τον PAYPAL λογαριασμό σας ή με πιστωτική κάρτα (Visa, Euroline, Mastercard,American Express) μέσω PAYPAL και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, γράφοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας. Στη συνέχεια μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ή μέσω fax στο 2441025737 προκειμένου να δρομολογήσουμε την παραγγελία σας.

Λογαριασμοί τραπεζών:

EFG Eurobank Ergasias A.E:  GR2202602260000620102581672 (IBAN) – Ντεμίρης Γεώργιος
Alpha Bank: GR01408170817002101083790 (IBAN) – Ντεμίρης Γεώργιος

Τρόποι αποστολής προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες, 2-3 για νησιά και πολύ απομακρυσμένες περιοχές) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Συνήθως η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με courier και συγκεκριμένα με την εταιρία Speedex. Σε περιπτώσεις μεγάλων δεμάτων επικοινωνούμε μαζί σας για να βρούμε την πιο συμφέρουσα λύση για την αποστολή.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4,30 € μέχρι 3 κιλά και 1,23 € για κάθε επιλέον κιλό. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5-6 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες

Ο υπολογισμός γίνεται στη φόρμα παραγγελίας, σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα της παράδοσης, προτού την ολοκληρώσετε. Εάν καταχωρηθεί λάθος ΤΚ, τότε τα έξοδα αποστολής δεν θα υπολογιστούν σωστά.