Σχετικά Με

Λίγα λόγια για τον Μπαλονόκοσμο - Μπαλόνια, Πυροτεχνήματα, Γάμος, Βάπτιση

Ο Μπαλονόκοσμος (mpalonokosmos.gr) ιδρύθηκε το 2007 από τον Γιώργο Ντεμίρη στην Καρδίτσα, με αρχικό αντικείμενο τους στολισμούς εκδηλώσεων με μπαλόνια και πυροτεχνήματα.

Οι διακοσμήσεις με μπαλόνια σε βαπτίσεις – γάμους – εγκαίνια ήταν σε μεγάλη ζήτηση, έτσι η ζήτηση έφερε τις πρώτες δουλειές με μπαλόνια – αξεσουάρ και κανονάκια κομφετί.

Στη συνέχεια ξεκινά η λιανική πώληση σε μπαλόνια και η λιανική & χονδρική πώληση σε πυροτεχνήματα με πιστοποιητικό CE.

Στον Μπαλονόκοσμο αναλαμβάνουμε να στολίσουμε με μπαλόνια τις δικές σας μικρές και μεγάλες στιγμές, να διακοσμήσουμε μοναδικά την εταιρική σας εκδήλωση και να στείλουμε τις ευχές σας με ξεχωριστό τρόπο.

Ενδεικτικά οι εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε: Γάμος, Αρραβώνας, Βάπτιση, Εγκαίνια, Γενέθλια, Πάρτυ, Bachelor, Γεννήσεις, κ.α.

Τα πυροτεχνήματα που εισάγουμε φέρουν πιστοποίηση CE και διατίθενται για χονδρική και λιανική πώληση.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά υψηλής ποιότητας πυροτεχνήματα για καταναλωτές με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα πυροτεχνήματα για καταναλωτές ή αλλιώς πυροτεχνήματα για χρήση από ιδιώτες αποτελούνται από πιστοποιημένα προϊόντα τα οποία μπορεί ο καθένας να χειριστεί μόνος του με απόλυτη ασφάλεια ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης τους. Τα πυροτεχνήματα μας πωλούνται μόνο σε ενήλικες. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις παρά μόνο την τήρηση των οδηγιών χρήσης.

Όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης, διαθέτουν πιστοποίηση CE και περνάνε από πολλαπλούς ελέγχους. Αριθμός άδειας: 1020/23191/1-ΣΤ

Εκτός από μπαλόνια και πυροτεχνήματα, στο mpalonokosmos.gr μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης:

Είδη γάμου (Μπομπονιέρες, Στέφανα, Λαμπάδες, Προσκλητήρια, Βιβλία Ευχών)
Είδη βάπτισης (Ρούχα, Παπουτσάκια, Μπομπονιέρες, Λαμπάδες, Προσκλητήρια, Βιβλία Ευχών)
Ζαχαρωτά
Λούτρινα – Μωρότουρτες
Πινιάτες

Τέλος διαθέτουμε για τις εκδηλώσεις σας:

Μηχανές για φυσαλίδες
Μηχανές χιονιού
Μηχανές καμπνού
Μηχανή ποπ-κορν
Καροτσάκι παγωτού
Κομφετί
Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε είτε ως επισκέπτης είτε ως μέλος τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από μεγάλη ποικιλία.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και θα είναι χαρά μας να περιηγηθείτε στα προϊόντα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.